Bozbayır Şehit Uzman Çavuş Serdar Temelli İlkokulu
BOZBAYIR MAH. BOZBAYIR KÜME EVLERİ NO 63 DERİK / MARDİN

VİZYON

Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu; bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan; dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen; yabancı dili bir araç olarak kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan; sağlıklı yaşamayı, ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren; yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş bireyler yetiştirmek. Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getirmek.

İlçe merkezine 18 km